Velkommen

Nyheter

Program

Deltakere

Om Hafjell

Transport

Bildegalleri

Webkamera

Kontakt oss

Resultater

Om
Eurosport


   

   

Eurovisionsports i Hafjell 2004

I perioden 21.mars – 28. mars 2004 ønsker vi alle kringkastingsansatte i EBU-landene velkommen til årets Eurovisionsleker på Hafjell ved Lillehammer.

Hafjell og Lillehammer er kjent fra OL i 1994 og dere vil oppleve alpinkjøring i noe av det beste terreng Norge kan tilby. I tillegg har vi direkte tilgang til Nordeuropas beste langrennsterreng med 350 km. oppkjørte langrennsløyper, som byr på uante turmuligheter på ski.

Dette blir en uke med store sportslige utfordringer og et vell av sosiale opplevelser. Alle alpine konkurranser kommer til å foregå i traseer som ble brukt under OL i 1994. Langrennskonkurransene vil også foregå i olympisk terreng, nærmere bestemt Birkerbeiner Skistadion ved Lillehammer.

Lørdag 20. mars arrangeres Birkebeinerrennet, som er et av verdens største og mest kjente skirenn. Det er et 54 km. langt turrenn som går i klassisk stil gjennom naturskjønne omgivelser. Vi vil sterkt oppfordre alle med interesse for langrenn om å melde seg på dette rennet. Interesserte kan kontakte Helge Jøssing som vil ordne med det praktiske når det gjelder påmelding og overnatting.

Vi har lagt vekt på å lage en uke med sportslige utfordringer og mye sosial aktivitet, og håper å se flest mulig av dere her i Norge.

Se presentasjonsvideo:
Enkel ISDN-kvalitet (64Kbps )WindowsMedia Format
Bredbåndskvalitet (300Kbps)WindowsMedia Format


Foto: Esben Haakenstad
FOTO: Esben Haakenstad